De energetische weerberichten van Lee Harris

Wat hangt er zoal in de maand april in de lucht? Momenten van opborrelende oude angst, voortkomend uit voornamelijk de onderste chakra’s, afgewisseld door momenten van helderheid, plezier en ontspanning. Fijn, een energetisch weerbericht ofwel een Energy Forecast! En degene die deze berichten schrijft is Lee Harris, een spiritueel veelzijdig jonge man uit Engeland en hij komt eind mei naar Nederland.

Energy Forecasts
Iedere maand komt Lee met een nieuw bericht. Uitgebreid en met wat handvatten als je gevoelig bent voor de energie om ons heen. Hij reageert op grote gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld de aardbeving en Tsunami in Japan afgelopen maart. Hij plaatst het in een groter kader en geeft aan wat je er zelf van kunt merken en hoe. We staan namelijk bewust of onbewust in contact met alles om ons heen. De aarde, de mensheid als geheel en de energie die hoort bij deze tijd.

Handig
De berichten van Lee geven daarmee een ruggensteun. Je kunt namelijk momenten hebben dat je in de ochtend opstaat en je voelt je down. Op je werk kom je in situaties waarvan je dacht dat je dat nu wel getackeld had. Thuis met je familie of partner is het hetzelfde laken en pak. Wat is dat toch? Waarom voel je deze angst of onzekerheid nu weer? Het kan gewoon zijn dat er wereldwijd energetisch een mogelijkheid aanwezig is om dit los te laten. Je bent op dergelijke momenten ook vaak niet de enige die oude angsten omhoog voelt komen en de Forecasts van Lee zijn dan erg handig. ‘Ah, dat kan het dus zijn.’ Je hoofd wordt weer rustig, de weerstand in jezelf naar het gevoel neemt af en je kunt de energie haar werk laten doen.

Lee Harris
Lee is erg gevoelig en met de vaardigheid dit te verwoorden, kan en doet hij meer dan de berichtgeving in de Energy Forecasts. Hij heeft inmiddels meer dan 1000 cliënten individueel begeleid en geeft met regelmaat lezingen en workshops. De rode draad hierin is dat hij je bewust wilt maken van je eigen kracht. Zijn genoemde vaardigheden gebruikt hij om je onder andere inzicht te geven in eventuele blokkades of limiterende overtuigingen die je mogelijk weghouden van de essentie die je bent.

Een weekend lang in Nederland
In het weekend van 27, 28 en 29 mei kun je Lee ontmoeten. Hij komt namelijk naar Nederland voor twee lezingen en een workshop. Vrijdagavond en zondag in de Roos in Amsterdam en zaterdag tijdens het Expressie Symposium in Rotterdam. Voor meer info, kijk op  zijn site.

Wie weet tot dan!

Frieda

(Tip: Gerelateerd artikel Er hangt iets in de lucht…)

Geplaatst op Gladly.nl, categorie Spirit, Spiritual Teachers

© Frieda Bakker and https://friedabakker.wordpress.com, 2011

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s